Studio

Univorm is een full-service bureau voor grafisch ontwerp en visuele communicatie, gevestigd in Arnhem. Mijn naam is Nicky Vermeer. Dankzij meer dan 10 jaar ervaring in de grafische wereld heb ik een breed netwerk aan specialisten opgebouwd. Hierdoor kan ik op elk project de juiste mensen inzetten en zo op alle gebieden van visuele communicatie ontzorgen. Er is geen project te groot of te klein.

Eenvoudig en krachtig
communiceren

EIGENHEID

In communicatie gaat het naast het vertellen van je verhaal ook om hoe deze ontvangen wordt. In het creatieve proces staan logica, emotie en functie daarom centraal. Om een boodschap zo krachtig mogelijk over te brengen, gaan we terug naar de essentie.

CREATIEF PARTNER

Als creatief partner, dompel ik me graag onder in jouw bedrijf en branche. Hierbij streef ik naar een duurzame samenwerking en open dialoog. Door het vertrouwen dat ontstaat, komen we sneller en gemakkelijker tot resultaat.

Vanuit een helder proces naar het gewenste resultaat

01

KENNISMAKING

Bij een eerste ontmoeting leren we elkaar kennen en kijken we of er die zogenoemde ‘klik’ is. Want daar ligt de basis voor een fijne samenwerking. Vormgeving is een boodschap visueel vertalen. Wederzijds begrip, vertrouwen en een open dialoog is daarom essentieel voor een goed eindresultaat.

02

DOELSTELLING

We inventariseren de exacte omvang en de aard van de opdracht. Hierbij zullen er kritische vragen gesteld worden om de doelen helder te krijgen. Vervolgens worden alle aspecten in een briefing en offerte uitgewerkt. Wanneer de offerte akkoord is zal de opdracht van start gaan.

03

ONDERZOEK

Op basis van de briefing, gaan we meer kennis verzamelen en stroomlijnen om de essentie van de ontwerpvraag kritisch te formuleren. Uitgebreid onderzoek doen naar bijvoorbeeld de branche en kijken waar de onderscheidende factor ligt. De ideeën die meeste potentie tonen worden meegenomen naar de conceptfase.

04

CONCEPT

Ideeën worden uitgewerkt en omgezet in vormen, kleuren, typografie en fotografie. We bepalen welke middelen en mogelijkheden er zijn om de boodschap zo goed mogelijk over te brengen. De concepten bekijken en bespreken we in een persoonlijk gesprek dat richting zal geven aan datgene waar we beiden enthousiast over zijn.

05

VERFIJNING

Wanneer er een definitieve keuze is gemaakt op een voorstel, wordt deze uitgewerkt en kijken we wat er eventueel nog verbeterd kan worden. Wanneer de vormgeving definitief is, worden technische aspecten nagelopen en klaargemaakt voor productie.

06

OPLEVERING

Dit is het moment waar we samen naar toe hebben gewerkt. Jouw visuele identiteit wordt zichtbaar voor de buitenwereld, de website gaat online en het drukwerk wordt geleverd. Dit moment is voor mij net zo speciaal als voor jou.