Post Service

Met een vestiging in Arnhem en Wageningen verzorgt Post Service huis-aan-huisverspreiding van regionale kranten, folders en ander reclamedrukwerk. Post Service is franchisenemer van Sandd en heeft door deze samenwerking een landelijke dekking van bezorgen.

Toen Post Service met de vraag kwam om een flyer te maken voor de werving van krantenbezorgers was er beperkt materiaal beschikbaar en werd al snel duidelijk dat het materiaal niet aansloot op de doelstellingen van de promotie. Na uitvoerig overleg heeft Univorm voorgesteld een speciale fotoshoot te doen om zo deze specifieke doelgroep aan te spreken.

Post Service B.V.

Art Direction
Fotografie
Grafische Vormgeving
Print

VAN KRANTENWIJK NAAR KRACHTPATSER

Vanuit de beperkte aanmeldingen bleek dat het beeld van een krantenwijk onder jongeren niet heel positief was. Om dit imago te veranderen zijn we vanuit het concept gaan kijken hoe we dit beter in beeld kunnen brengen. Een krantenwijk hebben is gewoon stoer en dat willen we laten zien. Zo hebben we o.a. gewapend met een auto vol foto-aparatuur, al rijdend door de wijk de jongens vastgelegd op fiets en skateboard.

DE BELEVING ALS BEZORGER

Het begint niet bij het fotograferen, maar bij een helder concept. Bij het bezorgen van kranten en andere post snapt iedereen dat post ergens in een brievenbus belandt. Daar iets op zich niets spannends aan. Daarom hebben we als concept de beleving van de bezorgers genomen; laten zien dat het bezorgen van post een leuke invulling van je dag is.

BEKENDE IN DE BUURT

Voor mensen die met pensioen zijn is het bezorgen van post een leuke afwisseling op de dag. Ze kennen vaak de buurt en de bewoners als geen ander. En als dat nog niet zo is, dan is het een perfecte manier om buiten onder de mensen te komen. Wie weet straks zelfs ‘wereldberoemd’ in hun eigen wijk.

PERFECT TE COMBINEREN

Met schoolgaande kinderen kiezen veel ouders voor een deeltijdbaan of helemaal thuis te blijven voor de kinderen. Wanneer je de kinderen van school haalt kun je prima nog een extra rondje maken voor de post. Zo willen we laten zien dat het niet alleen praktisch is maar ook leuk is om samen te doen.