Universiteit van Amsterdam, GSC

Een moderne, onderzoeksintensieve universiteit met een lange en rijke geschiedenis. Universiteit van Amsterdam is de grootste universiteit van Nederland met het breedste opleidingsaanbod.

Universiteit van Amsterdam / Graduate School of Communication

Grafische Vormgeving
Drukwerk

HANDBOEK VOOR NIEUWE STUDENTEN

Waar zijn mijn aanspreekpunten? Met welke juridische zaken moet ik rekening houden? Maar ook praktische zaken zoals betalen, wifi en printen op de universiteits campus. De Universiteit van Amsterdam vroeg Univorm een brochure vorm te geven en al deze belangrijke informatie overzichtelijk te maken voor nieuwe studenten. In de brochure is de informatie, op basis van thema, met een kleurschema in verschillende katernen ingedeeld. Zo kan elke student snel de benodigde informatie terugvinden.

INFORMATIE HOORT ACTUEEL TE BLIJVEN

Elk jaar wordt er opnieuw bekeken of alle informatie nog actueel is en of het gebruik van de brochure nog steeds past in de praktijk. Wanneer er wijzigingen zijn wordt er net zo kritisch naar deze wijzigingen gekeken alsof het een nieuwe brochure is. Zo wordt de samenhang en helderheid gewaarborgd.

REACTIE VAN DE OPDRACHTGEVER

Univorm is inmiddels een vaste partner geworden voor diverse uitingen van de Universiteit van Amsterdam. Door de fijne samenwerking krijgen we samen snel duidelijk wat er nodig is en kan er supersnel geleverd worden.

Evelien Sophie Flink : Universiteit van Amsterdam, Graduate School of Communication